Home / Info / ŽONGLIRANJE ZBOG MERAKLIJSKE ATMOSFERE Oduševljen rezultatom i podrškom publike trener Lalatović se poigrao loptom i udaljen je sa terena

ŽONGLIRANJE ZBOG MERAKLIJSKE ATMOSFERE Oduševljen rezultatom i podrškom publike trener Lalatović se poigrao loptom i udaljen je sa terena

NIŠ – U prvom meču kvalifikacija za Ligu Evrope fudbaleri Radničkog su pred punim stadionom na Čairu slavili nad ekipom Gzira sa Malte (4:0). Dobro su igrali, efikasno, sa vidnom željom da pobede, a gotovo da nema gledaoca koji nije uveren da su već prvi stepenik preskočili.

Publiku je posebno oduševio detalj iz 90 minutu i nagradili su aktera golemim aplauzom. Tada je jednu loptu koja je izašla van terena podigao trener Nenad Lalatović i počeo majstorski da žonglira, ali nije se to dobalo sudiji Jasonu Barcelu iz Gilbatara i udaljio ga sa terena.

– Izvinjavam se Maltežanima, znam da nije korektno, ali ponela me atmosfera na stadionu, velika podrška navijača, a lopta mi je “legla” na nogu i samo sam pokazao tehniku i da nisam još zaboravio da igram fudbal- kazao je posle meča raspoloženi trener Nenad Lalatović. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*