Home / Svašta nešto / U KOJE ZNAKE NE TREBA IMATI POVERENJA Astrolozi tvrde da će Ovan, Blizanac, Srelac i Vodolija jedva dočekati da odaju vašu tajnu

U KOJE ZNAKE NE TREBA IMATI POVERENJA Astrolozi tvrde da će Ovan, Blizanac, Srelac i Vodolija jedva dočekati da odaju vašu tajnu

Ljubavna tajna ume da boli i zato nije je zdravo čuvati samo za sebe, mnogo je bolje je ispriati nekoj osobi u koju imao poverenja. Tada bi nam blo lakše duši, ali u životu je često teško prepoznati kome zaista možete da verujete, a ko će jedva da dočeka daoda vaš tajnu drugima. Astrolozi u svoji istraživanjima potrudili da vam u toe pomognu I izdvojli su zakove u kje ne bi trebali imati poverenja.

OVAN

Ovnovi umeju naglo da planu, ponekad iz samo njima poznatog razlogaa ili kada ih neko naljuti, tada su u stanju odati i njihove najmračnije tajne samo kako bi ih povredili. Iako zbog takvih ispada kasnije obično zažale, njihova nagla narav ne čini ih osobama od poverenja.

BLIZANCI

Brbljivim Blizancima tračarenje i hvalisanje je omiljen hobi, pa im nemojte poveravati tajne čak ni ako su vam najbolji prijatelji Nemojte im puno zameriti tu manu, jer oni jednostavno izgaraju od želje da kad saznaju nešto novo to ispričaju drugima,pogotovo ljubavnm avaturom.

STRELAC

Baš poput Blizanaca, Strelci obožavaju da pričaju i često su poznati kao najveći brbljivci u svakom društvu. Pogotovu to naročito rade uz po koju čašicu viška tada  pričaju i o svemu što ne bi smeli ni da pomsle da trebaju reći pa ste sigurniji ako im ne poveravate svoje tajne.

VODOLIJA

Vdolijama možete poveriti svoju najmračniju tajnu i nikada je neće odati nikome, ali težinu vaših ostalih tajni proceniće oni sami. Vodolije su obično jako slobodoumne, pa bi mogle da se narugaju vašoj potrebi da uobičajene stvari smatrate tajnama i prepričaju ih u društvu. (Izvor: Astro BG)

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*