Home / Fudbal / „ZMAJEVI“ ODIGRALI ZMAJEVITO POD BAGDALOM Voždovac održao čas fudbala Napretku pobedio (3:1) i igrom ponizio do sramote

„ZMAJEVI“ ODIGRALI ZMAJEVITO POD BAGDALOM Voždovac održao čas fudbala Napretku pobedio (3:1) i igrom ponizio do sramote

KRUŠEVAC – Fudbaleri Napretka i na sedmoj prolećnoj prvenstvenoj utakmici nisu zabeležili pobedu, tako da su dzaba bili hvalospevi da imaju moćan tim, bajagi neku svoju igru, da su blizu Evrope, kada su osvojili samo ćetiri boda i došli do čabra.

Voždovac ih je igrom razbio tako da se stekao utisak da pojedinci nisu znali gde se nalaze. Mlađani gosti šetali su se pred golom Napretka kao na promenadi, lucidnim pasovima prolazili su i pored osmorice igrača (na slici treći gol) u šesnaestercu Napretka.

A, napadači, većina dovedeni kao pojačanja i vajni golgeteri, kao da ne znaju zašto su došli. Zaboravili su da šutiraju i ako znaju da se tako jedino daju golovi, nemaju kombinacije, pogotovu žustrine i hrabrosti da uđu u šesnaesterac, da barem zaprete.

– Izgubili smo kada smo se najmanje nadali i očekivali. Na rezultat je uticalo to štosmo mi katastrofalno bili loši u šutu i što je bio katastrofalno loš pristup na tako važnoj utakmici. Zaslužena pobeda Voždovca.- istakao je trener Ivan Stefanović. D.MITROVIĆ

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*