Home / Info / ŽELJKO OBRADOVIĆ SE POZDRAVIO SA TURCIMA Slavni trener koji od 2013. godine vodio košarkaše Fenerbahčea nije produžio ugovor

ŽELJKO OBRADOVIĆ SE POZDRAVIO SA TURCIMA Slavni trener koji od 2013. godine vodio košarkaše Fenerbahčea nije produžio ugovor

ISTANBUL – Nadaleko poznati i priznati košarkški trener Čačanin Željko Obradović, koji je od 2013. godine sedeo na klupi Fenerbahčea, posle dužih pregovora nije produžio ugovor sa turskim klubom. Razlog iz Istanbula je jasan – ponuđena mu je duplo manja plata od one koju je imao.

– Doneo sam jednu od najtežih odluka u svom životu i posle svega odlučio sam da se vratim u Beograd i da provedem nekoliko dana sa porodicom. Najverovatnije ću uzeti i godinu dana pauze od trenerskog posla- kazao je za turske medije popularni stručnjak Željko Obradović.

Dok je kao trener vodio ekipu Fenerbahčea Željko Obradović je svake godine beležio uspehe: četiri puta osvajao prvenstvo Turske, njegova ekipa je podizala tri puta i pehare kupa ove zemlje, a pravi podvig sa timom iz Istanbula je bio kada se podičio titulom evropskog prvaka. N.S.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*