Home / Fudbal / ZBOG SLAVLJA IGRAĆE NAJBOLJE ŠTO UMEJU Fudbaleri Napretka gosti su Crvene Zvezde i žele na lep način da se oproste od ovog prvenstva

ZBOG SLAVLJA IGRAĆE NAJBOLJE ŠTO UMEJU Fudbaleri Napretka gosti su Crvene Zvezde i žele na lep način da se oproste od ovog prvenstva

KRUŠEVAC – Na oproštaju od ovogodišnjeg superligaškog prvenstva fudbaleri Napretka gostuju kod Crvene Zvezde i imaju žarku želju da se pokažu u najboljem izdanju. Rezultatom niko nije opterećen jer su se crveno beli već odavno podičili šampionskom krunom, a Čarapani nikakav rezultat ne pomera sa šestog mesta i zato je to prilika da akteri prikažu lepu predstavu.

– Od nas očekuje je da odigramo što najbolje možemo i umemo, jer Zvezdino slavlje počinje pre utakmica, treba da bude deo nekog programa i zbog toga ćemo morati dati sve od sebe da ne pokvarimo slavlje. Nadam se da ćemo smoći snage da odigramo jedan dobar fudbal i da na najlepši način završimo ovo prvenstvo- kazao je Milorad Kosanović, trener Napretka. D.M.

BRUKA – OPET SUDI BOJAN NIKOLIĆ!

I dok u Napretku samo razmišljaju o nastupu u prestonici i htenju da dobro zaigraju, pregolema ogorčenost je kod navijača na Komisiju za deligiranje sudija jer je opet, po nekom svom čudnom aršinu, odredila da sudi Bojan Nikolić (na slici) koji je dosta puta oštetio Napredak. Zadnja krađa Kragujevčanina bila je pre samo petnaestak dana kada je priznao gol Partizanu, a da lopta nije prešla gol liniju i tako su Čarapani izgubili utakmicu. Fudbalska javnost zaprepašćena da i takve otimačine postoje na našim terenima, a kruševački navijači prisećaju se nezaboravnih njegovih krađa u Lučanima, Nišu, na stadionu Mladosti i čude umesto da bude kažnjen zbog tendecioznog suđenjana na utakmici sa crno belima Nikolić će suditi na ovogodišnjem slavlju šampiona države.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*