Home / Info / ZANIMLJIV DOGAĐAJ – TURNIR RODITELJA Fudbalska škola Duel organizuje turnir za ekipe očeva dece koja uče fudbalski zanat

ZANIMLJIV DOGAĐAJ – TURNIR RODITELJA Fudbalska škola Duel organizuje turnir za ekipe očeva dece koja uče fudbalski zanat

KRUŠEVAC (16.12.) – Najpularnija kruševačka Fudbalska škola Duel, večeras u Balon sali, organizuje zanimljiv fudbalski događaj – Turnir roditelja. Na neobičnom takmičenju učestvuje šest ekipa koje čine očevi đačića koja u ovoj školi uče fudbalski zanat.

– Roditelji dece iz naše škole, su kao i oni, svakodnevno sa nama, prate nas, i mogu da kažem da smo jedna homogena porodica. Zato se i rodila ideja da priredimo deci iznenađenje, a posle turnira biće i lepo druženje- kaže Borislav Zogović, trener u školi.

Ali, kako biva, ima već poneka primeda na lepo osmišljeni turnir. Mamice koje više prate svoje sinčiće u školu, u šali kazuju da se osećaju zapostavljenim jer je i za njih moglo biti organizvano neko nadmetanje u malom fudbalu – makar u šutiranju penala.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*