Home / Akcije / IGRAĆE „MORAVAC“ PORED DUNAVA   Fudbaleri Napretka uvereni da će i u Bačkoj Palanci  nastaviti sa pobedničkom serijom

IGRAĆE „MORAVAC“ PORED DUNAVA   Fudbaleri Napretka uvereni da će i u Bačkoj Palanci  nastaviti sa pobedničkom serijom

pred-backu-9

Fudbaleri Napretka putuju u Bačku Palanku da nastave pobedničku seriju i da jesenji deo prvenstva završe na superligaškoj tabeli visoko plasirani. Kao i do sada računaju na ceo plen, a u šali  kažu da će zaigrati „moravac“ pored Dunava. Za pobedu imaju i dodatnu nagradu, trener Dragan Ivanović  je obećao da će ih častiti i voditi na Cecin concert u Novom Sadu, a može se desiti da završe i na nekom salašu, jer je raspoloženje u ekipi posebno pozitivno.

– Imamo veliku želju da nastavimo seriju dobrih igara i pobeda nam zaista mnogo znači. Poznajem to podneblje, tamo sam dugo radio, ali bez obzira na moje sportske prijatelje u ovom momentu su Napretku potrebni bodovi i sve ćemo učiniti da ostanemo neporaženi. Bačka je ozbiljan klub, imaju mnogo fudbalera koji su igrali Superlig , ali verujem u našu ekipu koja ima dobru takmičarsku formu i psihološki je stabilna, što je najbitnije- ističe trener Dragan Ivanović.

U ekipi je, kao i uvek, vidan veliki optimizam, sve kipti od htenja i želje da se jesen, možda i najuspešnija u istoriji kluba, završi na najbolji način, a potom, posle pauze, okrene nastavku prvenstva i narednom meču protiv Crvene Zvezde, jesenjeg lidera na tabeli.

– Pobeda protiv Bačke u Kruševcu u prošlom prvenstvu donela nam je viši rang, ali sada su okolnosti još bolje, imamo dobar tim, dobro igramo, visoko smo plasirani i zato sam siguran u dobar rezultat- kaže štoper Bojan Miladinović.

I Nenad Šljivić, vezista Napretka, uveren je u pobedu svog tima.

– Profesionalci smo i u ovom trenutku čvrsto stojimo na zemlji ova ekipa ima hemiju, ima dušu, pobednički niz i spremni smo da to nastavimo i završimo jesenji deo na najbolji način- kaže Nenad Šljivić, vezista Napretka.

Za vojevanje, osim Frimponga koji još ima lakše treninge, svi su spremni, postoji samo mali znak pitanja oko nastupa Markoskog, a u kombinaciji za najbolji sastav je posle dužeg vremena i Beljić.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*