Home / Svašta nešto / ZAGORČAT ĆE VAM ŽIVOT POSLE RASKIDA Neki horoskopski znaci ne mogu da prihvate da su ostavljeni i uzvratiće vam raznim pakostima

ZAGORČAT ĆE VAM ŽIVOT POSLE RASKIDA Neki horoskopski znaci ne mogu da prihvate da su ostavljeni i uzvratiće vam raznim pakostima

BIK  Potrudiće se da vam upropasti svaku narednu vezu, kombinacija tvrdoglavosti i posesivnosti čini ga bivšim iz noćne more. Znate one filmove u kojima odbačena bivša devojka ili žena stoji s hladnim oružjem iznad glavnog glumca? Da, to je otprilike kako izgleda raskid sa Bikom – ako vas oni ne mogu imati, onda vas niko neće imati.

Teško vama ako ste sa njima u vezi: Ovi horoskopski znaci su najposesivniji! Nećete moći da mrdnete! Spremne su čak i da nađu nekog, i da plate, koji će biti pored vas istalno da vas prati.

BLIZANAC Ocrniće vas koliko god je moguće!  Na početku raskid sa Blizancima izgleda u redu, bez previše drame, a onda se odjednom pojavi “zločesti blizanac” čija je jedina želja da se osveti i pokaže vam koliko ste pogrešili što ste ga izgubili.

U jednom trenutku će se ponašati kao da je sve u redu i predlagati na kafu da odete, a u drugom će vaša ulica biti oblepljena posterima s vašom slikom na kojima piše da imate herpes ili sifilis.

RAK  Udara na patetiku i grižu savesti! Rakovi, za razliku od drugih znakova na ovoj listi nemaju zloćkastu crtu, oni su ovde zato što su preosetljivi. Što znači da će raskid sa Rakom biti preplavljen suzama.

Pojavljivaće vam se u kancelariji, stajaće ispod vašeg prozora, slati vam patetične poruke, ostavljati glasovne poruke i nikad vam neće dopustiti da zaboravite koliko ste ih povredili i koliko oni još uvek pate za vama.

 LAV  Poniziće vas! Lav ne bi bio loš bivši da nije toliko pun sebe. Jednostavno biste se razišli i to bi bilo to. Ali, zato što Lav ima izrazito visoko mišljenje o sebi, u kontrastu s mišljenjem o svima drugima, on jednostavno ne može shvatiti kako je uopšte moguće da ste VI raskinulii s NJIM?

On je pobednik, ratnik, kralj celog svemira i svi ljudi imaju čast što uopšte mogu biti u njegovom društvu, a vi ste niko i ništa, jedan obični mizerni čovek kojeg je on izvukao iz potpune anonimnosti i pretvorio u zvezdu… (otprilike u ovom tonu će biti vaši razgovori)

 VAGA Vaga voli da manipuliše! Ono što je čini paklenim bivšim je sposobnost da izmanipulišu svaku situaciju i okrenu sve u svoju korist. A uz to su još i arogantni, tako da će posegnuti za bilo kojim oružjem (sećanjem ili događajem) pomoću kojeg će vas uveriti da ste vi krivi, a ne oni.

Kad se oporavite od manipulacije i shvatite da zapravo vi niste krivi za sve što vas oni optužuju već da je u pitanju samo izvrtanje činjenica u njihovu korist, biće vam mnogo lakše.

ŠKORPIJA  Sa škorpijom nikada nećete znati, totalno su nepredvidive, zato uvek oprez! Nije toliko grozan bivši, koliko je grozna njihova reputacija da su tihi, promišljeni i vrlo tajnoviti. Ova kombinacija daje utisak da ste bili u vezi sa likom iz filma “Psiho”.

Osećaćete se loše samo dok budete zazmišljali i pitali se šta je Škorpija naumila. A kada udaraju, to čine tako gde boli.

RIBA Preziraće vas do kraja života i uvek će koristiti priliku da vam to i pokaže! Ukoliko ste raskinuli sa Ribom, zaboravite da ćete se ikada družiti, ili razgovarati, ili se čak sresti negde u gradu, a da se on relativno “normalno” ponaša i da se ne osećate kao najgora osoba na svetu.

Ribe nisu sposobne da zaborave niti oproste, tako da bi nakon raskida bilo najbolje da pokupite svoje stvari i preselite se u drugi grad, jer sa Ribama ne možete deliti ni prijatelje, ni mesta za izlaske, jer ne postoji zajedničko mesto na kojem bi se osećali prijatno. Njihov prezir će se osećati u svakoj situacii. (Autor: Stil/Srbija danas)

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*