Home / Fudbal / ZA TRČANJE I ZALAGANJE SVE POHVALE Mreže su ostale prazne i pored htenja fudbalera Napretka i Radničkog da prigrabe bodova (0:0)

ZA TRČANJE I ZALAGANJE SVE POHVALE Mreže su ostale prazne i pored htenja fudbalera Napretka i Radničkog da prigrabe bodova (0:0)

KRUŠEVAC – Kao što smo i najavili uoči utakmice da neće biti kao nekada lepote fudbalske i utrkivanje majstora ko će bolji potez da napravi. Sada je viđena jedna druga priča, jedan novi kvalitet, akteri nisu stali na terenu od trčanja, zalaganje je bilo obostrano maksimalno, ali uglavnom između dva gola. U takvoj jurnjavi napravljene su po dve polušanse ispred oba gola i to je bilo sve. Opterećeni da su im bodovi preko potrebni Čarapani su igrali više nego disciplinovano izgarajući na terenu i pokazali ozbiljnost koju im je nametnuo novi stručnjak Goran Stevanović.

OBOSTRANO SMO TRAŽILI POBEDU

– Utakmica opterećena rezultatom, ali je bila obostrano zanimljiva. Ovo je prva utakmica i meni i kolegi i naravno i nikome nije odgovaralo da izgubi utakmicu, tražili tržili smo pobedu, ali nismo imali neke šanse koje bi iskorisili. Ustvari imali smo po dve šanse. Mislim da smo bili za nijansu bolji, ali je rezultat najpravedniji- istakao je Milan Ćurčić, trener Radničkog.

UŠLI SMO MALO DRVENIH NOGU

– Bilo je dosta, duela, trke, možda ne toliko lepote za uživanje, ali jednostavno bila je važna utakmica koja nas je u prvom delu malo sputala da pružimoto ono što smo pripremali. Ušli smo malo drvenih nogu, ne kako smo se dogovoriii, ali drugo poluvreme je bilo dobro i to je neka matrica kojom treba da se krećemo- kazao je Goran Stefanović, trener Napretka. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*