Home / Fudbal / ZA SADA SAMO RASTANCI  Iz redova Napretka otišli Frimpong, Punoševac, Ilić i Leković, a odmene i pojačanja tek treba da stignu

ZA SADA SAMO RASTANCI  Iz redova Napretka otišli Frimpong, Punoševac, Ilić i Leković, a odmene i pojačanja tek treba da stignu

Bratislav Punosevac (crveni) golgeter Napretka

KRUŠEVAC – Iako prelazni rok još nije počeo iz Napretka su se četvorica fudbalera već preselila u druge klubove. Abraham Frimpong je pojačao Crvenu Zvezdu, Nikola Leković je otišao u Dinamo iz Minska, Bratislav Punoševac (na slici) u jordansku ekipu Al Fejsali, a Georgije Ilić vratio se u Čelarevo odakle je jesenas i došao.

Napredak je počeo pripreme, pojačanja još nema, ali u klubu jasno kazuju da će ih sigurno biti. Na probi su i sa ekipom rade Piroćanac Denis Ristov i Nikola Eskić koji je došao iz Zvijezde iz Stanišića (BiH), a Nemanja Milovanović, posle Teleoptika i inostranstva vratio se  se u matični klub, a ko će biti angažovan tek će se znati.

– Napretku pre svega treba centarfor i jedan bočni igrač koji može da igra na obe strane- jasan je Vuk Rašović, novi šef stručnog štaba Napretka.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*