Home / Info / ZA PROLEĆE NOVI TIM, A ŽELJA STARA Fudbaleri Jedinstva počeli pripreme za nastavak prvenstva sa nadom da mogu biti prvi

ZA PROLEĆE NOVI TIM, A ŽELJA STARA Fudbaleri Jedinstva počeli pripreme za nastavak prvenstva sa nadom da mogu biti prvi

PARAĆIN (26.1.) – Fudbaleri Jedinstva su jesenji deo prvenstva u Srpskoj ligi Istok završili na drugom mestu, ali smatraju da na kraju trke mogu prestići vodeći Trajal i ostvariti davnašnju želju – da se presele u Prvu ligu Srbije. Sa optimističkim uverenjem i gotovo novim, kvalitetnijim timom, počeli su i pripreme pod rukovodstvom novodošlog šefa stručnog štaba Srećka Mišića.

U pauzi prvenstva iz kluba su otišli Palurović, Mijatović, Deljanin, povređeni su Mladenović, Jakovljević i Krstić, a odlaske su najavili Ivanković i Simić, pa je to i razlog što je prvom treingu prisustvovalo samo dvanaest igrača. Novi sportski direktor, Goran Marković Žabarac (na slici) nije mnogo zbog toga zabrinut već je krenuo u potpuno renoviranje tima. Prvi operativac Paraćinaca već je dogovorio dolazak sedmorice fudbalera, a sa još petoricom su pregovori u finalnoj fazi. Novi stručni štab u sastavu Srećko Mišić, Boban Jolić i Slobodan Marković će vrlo brzo imati svih dvadeset četiri igrača.

– Procenili smo u klubu da na proleće možemo mnogo, mnogo više. Imamo izuzetne uslove za rad i zato smo krenuli u potragu za kvalitetnim igračima. Već koliko sutra trebalo bi da nam se priključe Milošević, Jelić i Stankov, a do početka nedelje i prve kontrolne utakmice koju ćemo odigrati sa SFS Borcem (31.1), bićemo kompletni- kaže Srećko Mišić, novi šef struke u Jedinstvu.

Ceo tok priprema fudbaleri Jedinstva odlučili su da sprovedu u svom Paraćinu. Za sada se zna da će tokom priprema biti odigrano devet kontrolnih utakmica, možda i neku više, a poslednju proveru pred prvenstvo “generalku” Paraćinci će odigrati sa Radničkim iz Svilajnca.  Miodrag PERIĆ

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*