NOVO
Home / Fudbal / ZA OTETO STIŽE BOŽJA PRAVDA  Patizan će ostati bez bodova ukoliko se utvrdi da je Dušan Vlahović nastupao protiv Napretka bez lekarskog pregleda

ZA OTETO STIŽE BOŽJA PRAVDA  Patizan će ostati bez bodova ukoliko se utvrdi da je Dušan Vlahović nastupao protiv Napretka bez lekarskog pregleda

uzbudljivo-detalj-sa-utakmice-napredak-partizan

BEOGRAD – Poznato je već kako je kao gost Napredak izgubio prvenstveni meč od Partizana, bio bolji na terenu i vodio sa 2:0, ali radost mu je oteo sudija Đokić iz Užica tendecioznim suđenjm i bodovi su ostali domaćinu. Međutim, može se dogoditi da tu utakmicu izgubi službenim rezultatom.

Naime, pred meč Vojvodina-Partizan delegat utakmice Rade Popović utvrdio je da mladi igrač crno-belih Dušan Vlahović nema pravo nastupa jer u fudbalskoj legitimaciji nema overen lekarski pregled. Sada se u fudbalskim krugovima govori da nije imao pregled i pet dana ranije, protiv Napretka.

Ukoliko se tako dogodi, onda bi Partizanu bili oduzeti bodovi protiv Napretka, susret registrovan službenim rezultatom, kažnjen klub, delegat Novak Kostrešević iz Novog Sada i predstavnik crno-belih Milan Milijaš. Čarapani se nisu žalili na nastup mladog igrača i ne mogu da računaju na bodove.  J.S.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*