Home / Fudbal / ZA GUMARE KOLUBARA “DO KOLENA” Fudbaleri Trajala nastupali oslabljeni protiv Lazarevčana ali su zapeli i uspeli da ih pregaze (1:0)

ZA GUMARE KOLUBARA “DO KOLENA” Fudbaleri Trajala nastupali oslabljeni protiv Lazarevčana ali su zapeli i uspeli da ih pregaze (1:0)

KRUŠEVAC – Bez četvorice standardnih prvotimaca nastupali su fudbaleri Trajala na utakmici protiv trećeplasirane Kolubare (1:0), ali kako su obećali, zapeli su i uspeli da je pregaze. Nije im bilo lako jer su se Lazarevčani vešto branili sve do 86 minuta kada im je Igor Savić zatresao mrežu.

– Znali smo da je Kolubara izuzetno kvalitetna ekipa, ali znali smo I koliko možemo. Bilo je to više borbeno nego kvalitetno sa obe strane, ali za odnos, za ono što nam je falilo izgaranje za svaku loptu, za svaki aut, igrači su pokazali da mogu I biće sve  bolji- istakao je trener Goran Lazarević.

Rezultati 20. kola Prve lige Srbije: Dubočica-Žarkovo 1:2, Železničar-Borac 1:0, Jagodina-Zemun 1:1, Budućnost-Loznica 2:0, Trajal-Kolubara 1:0 i Sloga-Radnički 1923 0:0, Dinamo-IMT 1:3 i Radnički (SM)-Kabel 1:1, a sutra igraju Graafičar-Radnički. D.M. (foto: FK Trajal)

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*