Home / Fudbal / ZA ELITU TRENIRAJU U KOMŠILUKU Fudbaleri Dinama imaju problema sa terenom, ali bez namere da se pomeraju sa mesta lidera Prve lige

ZA ELITU TRENIRAJU U KOMŠILUKU Fudbaleri Dinama imaju problema sa terenom, ali bez namere da se pomeraju sa mesta lidera Prve lige

VRANJE (23.1.) – Fudbaleri Dinama jesenas su zaseli na prvom mestu Prve lige i ne nameravaju odatle da se pomeraju do kraja prvenstva i svoj cilj ne kriju – hoće u naše najelitnije društvo. Pripreme su počeli još po Božiću, marljivo rade, ali ne u svom gradu već u komšiluku.

– Treniramo u Surdulici, u Belom polju, na terenu sa veštačkom travom. U Vranju nemamo uslove i samo radimo kondicione treninge. To nam je problem i jedva čekamo 2. februar kada se selimo u Antaliju gde ćemo provesti 20 dana-kaže Dragan Antić trener Dinama.

U zimskoj pauzi Dinamo se dobro pojačao kvalitetnim fudbalerima koji mogu da nastave i u ekipi koji će od idućeg prvenstva biti spremna da vojuje sa našim superligaškim klubovima. Svakako ojačan sastav najavljuje da će i na proleće biti publici oči pune fudbala.

– Svi koji su nas gledali znaju da igramo najbolji fudbal, što smo jesenas pokazali, siguran sam da ćemo na proleće igrati još bolje, preseliti se u elitu i tako ostvariti najveći uspeh u istoriji vranjskog fudbala. A, kako igramo najbolja su slika krcate tribine- jasan je Antić. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*