NOVO
Home / Fudbal / VUKANOVIĆ RAZMIŠLJA I O PONUDI ZVEZDE Najboljeg superligaškog golgetera pored nekoliko klubova iz inostranstva hteli bi i crveno-beli

VUKANOVIĆ RAZMIŠLJA I O PONUDI ZVEZDE Najboljeg superligaškog golgetera pored nekoliko klubova iz inostranstva hteli bi i crveno-beli

KRUŠEVAC – Najbolji fudbaler Napretka napadač Aleksa Vukanović, vodeći golgeter u našem najelitnijem takmičenju, najtraženiji je fudbaler u zimskoj pauzi, ali još razmšlja kome će se jatu privoleti i gde će nastaviti karijeru.

U džepu ima ponude francuskih klubova Strazbura i Avra, izraelskog Hapoela iz Haife, Austrije iz Beča, jednu iz Kine, ali i naše Crvene Zvezde, koja je sve upornija da ga vidi u svojim redovima i raspoložena je da dobro odreši kesu.

Na proglašenju za najboljeg igrača Superlige, u anketi Novosti “Kapiteni biraju fudbalera godine”,  Vukanović je izjavio za tiražnij list “da se lako može desiti da se pridruži svom drugu Pavkovu na Marakani”, sa kojim je igrao u Čelarevu.

– Još ne znam gde ću, sve će se znati za nekoiko dana. Odabraću svakako ponudu koja bude najbolja za klub I mene- rekao je za Sportske vesti Aleksa Vukanović, fudbaler Napretka.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*