Home / Fudbal / VUKANOVIĆ PETOM BACIO PARTIZAN U OČAJ Napredak je u gostima remizirao (1:1) i opet pokazao moć i umeće silnim Beograđanima

VUKANOVIĆ PETOM BACIO PARTIZAN U OČAJ Napredak je u gostima remizirao (1:1) i opet pokazao moć i umeće silnim Beograđanima

BEOGRAD – Poslednjih godina fudbaleri Napretka silnim beogradskim klubovima drže lekcije na svom, ali i njihovim terenima jasno pokazujući svoju moć i umeće. Partizan je Čarapane prošle godine dobro upamtio jer su ga jednom pobedili i dva puta remizirali, a danas su opet podelili bodove (1:1) i ako su igrali oslabljeni jer nije nastupao Ndiaje, jedan od najboljih.

Partizan je poveo preko Nikolića već u 12 minutu, ali Napredak se nije zbunio, igrao je mirno i mudro pleo mrežu, na svoj način. ispred gola Stojkovića. Na ovom meču fenomenalni izjednačujući gol Napretka ostaće sigurno upamćen kao fudbalsko remek delo talentovanog Alekse Vukanovića kada je u 62 minutu, na pas po zemlji, petom sa desetak metara zatresao mrežu.

– Nije lako igrati u Beogradu, pogotovu nama je bilo teško jer smo igrali bez nama vrlo, vrlo važnog igračaNdiajea, koji na trenu ume da napravi razliku. Pred kraj utakmice igrali smo sa igračem više, ali ne mogu ništa zameriti igračima jer igrati sa Partizanom nerešeno, na njegovom terenu, je velika stvar- izjavio je posle meča Milorad Kosanović, šef stručnog štaba Napretka. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*