Home / Fudbal / VUKANOVIĆ ODMARA I BIRA PONUDE Prvog golgetera Superlige hteli bi mnogi ali on ne žuri jer hoće da bude zadovoljan i njegov Napredak

VUKANOVIĆ ODMARA I BIRA PONUDE Prvog golgetera Superlige hteli bi mnogi ali on ne žuri jer hoće da bude zadovoljan i njegov Napredak

KRUŠEVAC – Najtraženijeg fudbalera Napretka Aleksu Vukanovića, vodećeg golgetera Superlige hteli bi u svojim redovima nekoliko inostranih klubova, ali on ne žuri već ističe želju da odabere ponudu sa kojom će biti zadovoljan i njegov Napredak.

Izvrsni golgeter je jasan da ga domaći klubovi ne interesuju već želi samo u neki inostrani. Koliko je poznato trenutno ga traže izraelski Hapoel iz Haife, Austra iz Beča i poznati francuski klubovi Strazbur i Le Havre. Ponudu grčkog Oimpiakosa je odbio.

– Trenutno ne razmišljam toliko o ponudama, želim da se odmorim što više mogu. Znaće se sve prvih danaposle novogodinjih praznika, a tada koja bude najbolja za klub mene tu ću prihvatiti- rekao nam je traženi glgeter Aleksa Vukanović.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*