Home / Fudbal / VUKANOVIĆ JEDVA ČEKAO DA POČNE Napredak je golom najboljeg strelca u prvom minutu osvojio važne bodove protiv Spartaka u Kuli (0:1)

VUKANOVIĆ JEDVA ČEKAO DA POČNE Napredak je golom najboljeg strelca u prvom minutu osvojio važne bodove protiv Spartaka u Kuli (0:1)

KULA – Ono što su fudbaleri Napretka najavili pre utakmice, protiv Spartaka u Kuli, da će zaigrati kako najbolje umeju i osvojiti tri važna boda, na delu su ostvarili i pesmom se vratili u grad pod Bagdalom. Do pobede nisu lako došli jer su se “golubovi” žestoko suprotstavili i atacima nastojali makar da poravnaju rezultat, ali nisu mogli ništa da urade protiv organizovane igre Napretka, naročito u drugom poluvremenu.

– Iskreno rečeno bila je teška utakmica, ali nama je važno da smo pobedili. U prvom poluvremenu smo imali punu inicijativu, oni u drugom. Oprezniji smo bili u nastavku, malo smo se povukli, zatvorili sve prolaze tako da nam ništa nisu mogli. Moram reći da smo opet stvorili i propustili brdo šansi- kazao nam je Aleksa Vukanović, golgeter Napretka.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*