Home / Fudbal / VUK RAŠOVIĆ POČEO PRIPREME SA ČARAPANIMA  Novi trener ističe da Napredak ima kvalitetan tim i da su ostvarljive ambicije da uđu u Evropu

VUK RAŠOVIĆ POČEO PRIPREME SA ČARAPANIMA  Novi trener ističe da Napredak ima kvalitetan tim i da su ostvarljive ambicije da uđu u Evropu

rasovic-6

KRUŠEVAC – Fudbaleri Napretka krenuli su sa priprema za nastavak superligaškog prvenstva u kome imaju ambicije da izbore izlazak na evropsku pozornicu, a istog dana, u Medija centru, promovisan je Vuk Rašović za novog šefa stručnog štaba. Mladi stručnjak koji je vodio ekipu Partizana, potom Dinama iz Minska, nije krio zadovoljstvo što je došao među Čarapane, u klub koji je jesenas visoko uzleteo.

– Iskreno, nije bilo teško dogovoriti se sa Markom Miškovićem oko saradnje da dođem u Napredak. Generalno video sam izazov, da mogu uraditi ono što klubu treba. U ovom trenutku postavljeni su visoki standardi u prošloj polusezoni, ali baš tu vidim put koji je potreban i meni i Napretku. Ambicija je zajednička da uđemo u Evropu i mislim da možemo da napravimo to što se očekuje- kazao je Vuk Rašović.

Novinari su pitali i da li poznaje ovaj tim Napretka, trebaju li pojačanja..

– Jesenas sam gledao četiri, pet utakmica, pogledao sam sve snimke, do detalja upoznao igrački kadar i mogu da kažem da je on veoma dobar. Pojačanja nam trebaju, tražimo bočnog ofanzivnog igrača, koji može da igra na obe strane i centarfora, ali te koje dovedemo moraju biti mladi i perspektivni, ili stariji koji odmah mogu da igraju, da budu prava pojačanja- dodao je Rašović.

Novi trener potpisao je ugovor na godinu i po dana, a u stručnom štabu će još biti Rašovićev dugododišnji saradnik Goran Isidorović, Ivan Stefanović, Miki Miletić i Zoran Stojanović.   D.M.

 

 

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*