Home / Fudbal / VRATILI IGRU PO KOJOJ SU UPAMĆENI Napredak dominirao na Čairu, a domaćina poraza spasio sudija Čolović sa dva penala

VRATILI IGRU PO KOJOJ SU UPAMĆENI Napredak dominirao na Čairu, a domaćina poraza spasio sudija Čolović sa dva penala

NIŠ – Fudbaleri Napretka su u komšijsom derbiju sa Radničkim u Nišu igrali glavnu ulogu. Dominantni su bili tokom cele utakmice, vezli po terenu, stvarali šanse, dva puta vodili, postigli iz igre tri gola, a što su osvojili samo bod (3:3) odmoglo je tendeciozno deljenje pravde.

Sudija Dragan Čolović iz Raške kavaljerski pomogao domaćina. Napredak je poveo usledio je penal i Radnički je izjendačio, a repriza je bila i posle drugog voćstva Čarapana. Kazneni udarci su bili prava bruka i ličili su na čuvene Obradovićeve i smeh se orio stadionom.

U Napretku suđenjene ne komentarišu, navikli su godinama da im sudije otimaju bodovi na razne načine, ali iskreni prijatelji fudalske igre sa velikim interesovanjem iščekuju kako će suđenje oceniti posmatrač Zoran Petrović iz Soko Banje koji je i član Sudijske komisije FSS.

– Bila je to naša najbolja utakmica u ovom delu prvenstva. Igrali smo požrtvovano, borbeno, taktički dobro, postigli smo tri gola, a najvažnije je da smo vratili onu našu staru igru koju nismo imai posledjih utakmica- kaže Ivan Stefanović, pomoćni trener Napretka.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*