NOVO
Home / Fudbal / VRATIĆE SE PESMOM “U ŠAPCU KRAJ SAVE” Osokoljeni pobedom na startu prvenstva Čarapani ne kriju optimizam pred susret sa Mačvom

VRATIĆE SE PESMOM “U ŠAPCU KRAJ SAVE” Osokoljeni pobedom na startu prvenstva Čarapani ne kriju optimizam pred susret sa Mačvom

KRUŠEVAC – Na prvo ovojesenje gostovanje fudbaleri Napretka idu u goste Mačvi, tvrdoj ekipi kod koje se teško osvajaju bodovi, ali sigurni su u svoju igru i moć, zato i ne kriju optimizam, uz poruku navijačima da će se otuda vratiti pesmom “U Šapcu kraj Save”. Na to ih sokoli dobar start i pobeda u prvom kolu protiv Rada, kao i već prepoznatljiva napadačka igra koju neguju na svakom terenu.

– Mačvu znam iz prošle sezone, oni su jedna dobro organizovana ekipa, ali mislim da trebamo samo da se usredsredimo na našu igru i da nastavimo pobednički niz. Drugim rečima siguran sam da ćemo ostvariti pobedu- ne krije Marko Marinković, novajlija u timu Napretka.

I dok fudbaleri, kao fudbaleri, uvek izjavljuju da se nadaju pobedi, ali prekaljeni strateg, šef stručnog štaba Milorad Kosanović je oprezniji u svojoj izjavi pred gostovanje u Šapcu.

– Mačva je u prvom kolu pokazala da je spremna da bolje odigra ovo prvenstvo nego prošlo, što je i razumljivo jer ima godinu dana iskustvaa više, a pokazali to već na prošlom meču protiv Spartaka, bili su u najmanju ruku ravnopravni i izgubili nesrećno. Radili smo ove nedelje dobro, povređeni igrači su spremni i nemamo nijedan problem. Sa Mačvom nam sigurno neće biti lako, ali spremni smo da odigramo kvalitetno dobro i da tražimo pozitivan rezultat- ističe trener Kosanović.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*