Home / Fudbal / VRANJANCI ŠTRAJKUJU ZBOG PARA Fudbaleri Dinama digli su glas jer obećani novac ne stiže i verovatno sledeći meč neće igrati

VRANJANCI ŠTRAJKUJU ZBOG PARA Fudbaleri Dinama digli su glas jer obećani novac ne stiže i verovatno sledeći meč neće igrati

VRANJE (19.9) – Fudbaleri Dinama igraju najbolji fudbal u Prvoj ligi, prvaci su na tabeli, na svakoj utakmici dođe po četiri, pet hiljade gledalaca, ali obećani novac iz gradskog budžeta nikako da stignu, a bez toga se ne može opstati i zato su u klubu danas štrajkovali.

Protestvovale su sve selekcije, od pionira do prvog tima sa trenerima i zaposlenima klubu sa istaknutim transparentima: „Bez pomoći grada mi smo šaka jada“, „Dajte nam pare ne gasite klub, jer bez pozorišta i bioskopa mi smo kulture stub“, „Mislite na nas, ne ubijajte sport“..

– Štrjkovali smo danas i upozorili na finansijsko stanje u klubu, treniraćemo do ponedeljka, do susreta sa Proletrom, i ako ne nađemo rešenje možda ćemo prestati da igramo. Niko se ne brine o sportu u Vranju, svi gledaju samo svoje interese. Videli su da Dinamo igra dobro, da smo prvi, da imamo realne šanse da uđemo u Superligu i sada bi pojedinci da se uguraju u klub, da se pitaju jer odjedanput znaju sve. To su oni lokalni političari koji su menjali partije kao slabi fudbaleri klubove. Kada je Dinamo tavorio bežali su od njega kao da ima koleru, a sada kada cela Srbija priča kako igramo dobro svi da se uvale u klub- ističe Dragan Antić, predsednik i trener Dinama.

Nazire li se neko rešenje da se finansijska kriza konsoliduje i aktuelni problemi nekako prevaziđu?

– Za sledeču meč nemamo para za službena lica, obezbeđenje i nećemo više nas nekoliko ulagati svoj novac, kao i dva vranjska kolektiva koji nas pomažu. Došlo je krajnje vreme da se grad pobrine za sport i da ne dozvoli da se klub ugasi- dodaje trener Antić.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*