Home / Fudbal / VRANJANCI SE NAOŠTRILI ZA “GUMARE” U poslednjem kolu Prve posebno zanimljiva utakmica biće zasigurno Trajal-Dinamo

VRANJANCI SE NAOŠTRILI ZA “GUMARE” U poslednjem kolu Prve posebno zanimljiva utakmica biće zasigurno Trajal-Dinamo

BEOGRAD – Poslednje kolo jesenje fudbalske trke Prve lige Srbije igra se sutra, a ko će prezimiti na liderskoj poziciji znaće se tek posle poslednjih sudijskih zvižduka. Na programu je dosta zanimljivih susreta, ali vojevanje između Trajala i Dinama kod prijatelja fudbala pobuđuje posebnu pažnju zbog poslednjih tankih rezultata oba kluba.

– Trajal je u krizi rezultata, ali mislim da smo po kvalitetu izjednčene ekipe. Doduše Imamo sigurno par boljih pojedinaca koji mogu da prelome utakmicu. U Kruševcu idemo na pobedu i uveren sam da ćemo je ostvariti- optimista je Dragan Antić, šef stručnog štaba Dinama.

Posle tri vezana poraza i fudbaleri Trajala ne kriju da računaju na pobedu protiv Vranjanaca.

– Što se tiče rezultata i odnosa prema igri nije onako kako sam planirao i zato sam razočaran. Ne želimo da pretimo ali uradićemo sve protiv Dinama da barem deo stvari koje nisu bile dobre ispravimo i da sa tri boda završimo sezonu- kaže Nenad Sakić, trener Trajala.  D.M.

U 23. kolu sastaju se: Novi Pazar-Smederevo, Grafičar-Zemun, Budućnost-Radnički (P), Kolubara-Kabel, Trajal-Dinamo, Žarkovo-Bačka, Zlatibor-Radnički (K) i Sinđelić-Metalac. Prvi je na tabeli Grafičar sa 38, Bačka i Metalac imaju po 37, Zlatibor 36, a na začelju Budućnost sa 14, Smederevo ima 15, Trajal i Sinđelić po 23, a Zemun 25 bodova.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*