Home / Fudbal / DINAMO POLA BRIGE PREBRINUO Vranjanci su velikom pobedom u Bačkoj Palanci obezbedili baraž protiv Inđije za opstanak u Superligi

DINAMO POLA BRIGE PREBRINUO Vranjanci su velikom pobedom u Bačkoj Palanci obezbedili baraž protiv Inđije za opstanak u Superligi

VRANJE – Premnogo su se namučili fudbaleri Dinama celim tokom minulog superligaškog prvenstva igrajući celo vreme na strani, na stadionu u Surdulici, potom sa finansijama, to je i bio razlog da su dugo i bili na poslednjem mestu. Ali, kada su ih svi videli da će se preseliti u niži rang nadvisili su sebe i pobedom nad Bačkom u Bačkoj Palanci obezbedili baraž za opstanak sa Inđijom.

Jedini je uvek bio optimista, alfa i omega Vranjanaca, Dragan Antić Recko, šef stručnog štaba. Ulaskom u Superligu postigao je istorijski uspeh kluba, pred kraj prvenstva dovijao se na razne načine i uz pomoć iskrenih prijatelja fudbala rekonstruisao je stadion „Jumka“ i u Vranju počeo da igra svoje utakmice, vadio je novac iz svog džepa da bi mnogo toga u klubu finansirao.

– Verovao sam u ove dobre momke koji su ponekad i bez plata igrali i ponosno nosili dres Dinama. Zato smo i uspeli pored mnogih saplitanja od vranjskih čelnika koji imaju obavezu da nas pomognu. Veliki posao smo završili pobedom protiv Bačke i sada  predstoje susreti baraža sa Inđijom od koje, siguran sam, imamo mnogo bolji tim- kaže Dragan Antić.   D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*