Home / Fudbal / VRANJANCI NEPOBEDIVI U ANTALIJI Fudbaleri Dinama na pripremama u Turskoj još nisu izgubili nijedan meč i ako igraju sa jakim protivnicima

VRANJANCI NEPOBEDIVI U ANTALIJI Fudbaleri Dinama na pripremama u Turskoj još nisu izgubili nijedan meč i ako igraju sa jakim protivnicima

ANTALIJA – Fudbaleri Dinama  sprovode dvadesetodnevne domaćinske pripreme u turskoj Antaliji sa željom da što spremnije dočekaju start prvoligaškog prvenstvu u kome su lideri na tabeli i imaju jasan cilj da tu ostanu u presale se u naše najelitnije društvo.

Rade marljivo i igraju kontrolne utakmice, do sada su odigrali šest i nijednu nisu izgubili. Igrali su: sa bugarskim ekipama Montana (1:1) i Pazardžik (2:2), rumunskim Hermastadom (1:1), Setubalom (2:2) i Merani Martvil (2:1) iz Gruzije i  Nefretimik (3:0) iz Kazahstana.

– Imamo dosta novih igrača koje smo doveli kao pojačanja i najviše radimo da se oni uklope u našu brzu i modern igru po kojoj smo jesenas bili poznati. Sve nam za sada ide po planu, odigraćemo još dve utakmice i uveren sam da ćemo biti više nego spremni za start prvenstva- zadovoljan je Dragan Antić, trener Dinama.    D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*