NOVO
Home / Info / VRANJANCI IGRAJU SA ISTROM U MEDULINU Fudbaleri Dinama pripremaju se u Umagu. a danas igraju sa prvoligašem iz Pule

VRANJANCI IGRAJU SA ISTROM U MEDULINU Fudbaleri Dinama pripremaju se u Umagu. a danas igraju sa prvoligašem iz Pule

TROGIR – Fudbaleri Dinama žestoko su krenuli sa pripremama za što bolji nastavak prvoligaškog prvenstva u kome će imati dosta muka da zadrže status. Pripremaju se od 19. januara u Umagu i tamo će boraviti do 5. februara.

– Imamo odlične uslove, radimo dva puta dnevno i danas počinjemo sa kontrolnim utakmicama. Danas igramo meč u Medulinu sa hrvaatskim prvoligašem Istrom iz Pule- kaže Dragan Antić, šef stručnog štaba Dinama.

DOČEKAO IH SRBA STANKOVIĆ

Rođeni Vranjanac Srba Stanković, koji od sedamneste godine živi u Puli, i u tom gradu je upamćen kao jedan od najboljih klubskih boksera svih vremena, posebno se obradovao kada je video svoje zemljake.

Stanković je poznati bokser, četiri puta je u velter kategoriji bio prvak Jugoslavije, dva puta je osvajao prvenstvo Balkana, a ostće upamćeno njegovo umeće u ringu kada je pobedio legendrnog Slobodana Kačara.

– Srba nas je dočekao kao najrođenije, sa vranjanskom dušom i dobrotom, ugađao nam je celo vreme. Dugujemo za gostoprimstvo koje nam je priušteno veliko hvala nekada izuzetnom bokseru- kaže Dragan Antić, šef stručnog štaba Dinama. D.M.  (foto: Regional Express)

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*