NOVO
Home / Fudbal / VRANJANCE INTERESUJE SAMO ELITA Fudbaleri Dinama odlaze 20 dana u Antaliju što najbolje govori kakav im je cilj na kraju prvenstva

VRANJANCE INTERESUJE SAMO ELITA Fudbaleri Dinama odlaze 20 dana u Antaliju što najbolje govori kakav im je cilj na kraju prvenstva


VRANJE (13.1.) – Fudbaleri Dinama su jesenji lideri u prvenstvu Prve lige, a ne kriju da im je cilj da na tom mestu ostanu i na kraju trke se plasiraju u naše najelitnije fudbalsko društvo, što bi bio najveći uspeh u istoriji kluba sa juga Srbije.
– Ubeđen sam da ćemo ući u Superligu jer igramo najbolji fudbal, što smo jesenas jasno i pokazali. Znamo snagu rivala, ali i našu, imamo najviše gledalaca i sa optimizmom ulazimo nastavak prvenstva- kaže Dragan Antić, trener Dinama.
Vranjanci su već počeli pripreme i prvi deo će sprovesti u svom gradu, a onda se sele u tursku fudbalsku meku Antaiju gde će boraviti dvadeset dana. Sada je glavni posao prelazni rok u kome očekuju tri, četiri prava igračka pojačanja.
– Rastali smo se sa fudbalerima za koje smo procenili da neće moći da iznesu breme na leđma koje moramo nositi u prolećnom delu prvenstva, ali pojačaćemo se sa gotovim igračima koji će popuniti potrebna mesta u timu- dodaje Antić. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*