Home / Fudbal / VOŽDOVAC TATA-MATA ZA ČARAPANE Treći put zaredom u ovom prvenstvu Napredak je poražen igrom koja na njihove nije nalikovala

VOŽDOVAC TATA-MATA ZA ČARAPANE Treći put zaredom u ovom prvenstvu Napredak je poražen igrom koja na njihove nije nalikovala

BEOGRAD – Nadali su se fudbaleri Napretka da mogu prekinuti neugodne poraza od Voždovca i pobedom se ozbiljnije zaputiti ka trećem mestu i izlasku u Evropu, ali su opet doživeli neuspeh. Bio je to treći poraz zaredom u ovom prvenstvu, viđen i doživljen prikazanom igrom koja nije nalikovala na predstave Kruševljana, već prepoznatljive, po moderno osmišeljenim, brzim i drskim napadima.

Već na početku susreta Nemanja Petrović napravio je početničku, golemu grešku i omogućio najmlađem akteru, sedamnaestogodišnjem Stupareviću da postigne gol, a voćstvo domaćina kao da je odseklo noge Čarapanima. Istina, dobrim delom utakmice gosti su imali inicijativu, trudili se, pokušavali da poravnaju rezultat, ali završnica je bila izuzetno bleda, na momente nije se ni nazirala.

– Ne leži nam teren Voždovca, platili smo i danas ceh tome. Napravili smo grešku i primili gol iz ničega, posle toga nismo imali sreća, ali i agresije da bi ugrozili ozbiljnije gol. U polju nismo igrali loše, tu je posao urađen dobro, ali kada je realizacija u pitanju ona je bila slaba- rekao je posle meča Milorad Kosanović, trener Napretka. S.V.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*