Home / Fudbal / VOŽDOVAC OČITAO LEKCIJU ČARAPANIMA Napredak je bledo igrao i kada je pobeđivao, ali protiv Beograđana je potpuno razočarao

VOŽDOVAC OČITAO LEKCIJU ČARAPANIMA Napredak je bledo igrao i kada je pobeđivao, ali protiv Beograđana je potpuno razočarao


KRUŠEVAC (13.9.) – Fudbaleri Napretka ove jeseni igrama i ne podsećaju na onaj silni tim od prošle godine koji je gledaoce oduševljavao i na terenu sa protivnicima radio šta je hteo. Sada je to družina koja besciljno tumara po terenu i nije kadra da napravi ozbiljnu i organizovanu igru, a ako ponekad i uđu u neku polušansu to je plod teatralnih napada.

Protiv Voždovca su se pošteno obrukali i zasluženo izgubili (1:2) jer na terenu jednostavno nisu znali šta su hteli. Samo se Voždovac video, igrom ih razbio, stalno su napadali i bili u posedu lopte, prosto su se poigravali sa raštimovanim domaćinom. Zato je i tolerantna publika počela da gubi strpljenje i za igru ih nagradila zvižducima.

– Do gola koji smo primili imali smo dve polušanse, a kada smo primili gol u naše redove ušla je nervoza. U nastavku smokrenuli bolje u utakmicu, uspeli smo da izjednačimo, posle toga smo imali stativu, a onda je došla jedna nespretna reakcija odbrane i iz tog kiksa primili smo gol, poalw toga  nije bilo više vremena za povratak-kazao je Nenad Sakić, trener Napretka. D.M.

NAPREDAK – VOŽDOVAC 1:2 (0:1)
STRELCI: 0:1 Lukoić u 28, 1:1 Sekidika u 56, 1:2 Luković u 80 minutu. Stadion: Mladosti. Gledalaca: 1.500. Sudija: Novica Angelovski (Kačarevo) 7. Žuti kartoni: Kasalica (Napredak), Srećković, Filipović (Voždovac).

NAPREDAK: Petrović 5,5, Veškovac 5, Miladinović 6, Simonović 5 (Đerić-), Urošević 5,5, Šljivić 5,5, Vulić 5,5, Markoski 5,5 (Mitrović-), Vukanović 6, Kasalica 5 (Sekidika 6), Alivodić 5,

VOŽDOVAC: Popović 7, Gajić 7, Mihajlov 7, Ivković 7, Filipović 7, Putničanin 7.5. Petrović 7, Luković 8 (Gavrić-), Ćirković 7, Srećković 7 (Duronjić-), Georgijević 7 (Stuparević-).
Igrač utakmice: Andrija Luković (Voždovac).

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*