Home / Fudbal / VOJVODINA RIVAL ZA VAGANJE  Fudbaleri Napretka veruju da će u povratku zapevati „U Novom Sadu hej…“, pesmu koju je komponovao Kruševljanin Dragan Toković

VOJVODINA RIVAL ZA VAGANJE  Fudbaleri Napretka veruju da će u povratku zapevati „U Novom Sadu hej…“, pesmu koju je komponovao Kruševljanin Dragan Toković

igracina-akvasi-frimpong-beli

KRUŠEVAC – Čarapani gostuju u Novom Sadu, ali ne strepe za rezultat jer Vojvodina igra odličan, napadački fudbal, što im odgovara i to je prava prilika da stave svoju moć na kantar i izvagaju umeće protiv pravog protivnika. Osokoljeni su jer ih ove jeseni niko nije nadigrao, postali prepoznatljivi po ofanzivnim igrama od koje neće odustati i na ovom gostovanju.

– Vojvodina je imala tešku utakmicu sa Partizanom, nekoliko igrača nema pravo nastupa, a mi smo se sa druge strane pobedom nad Metalcem vratili na kolosek,  ekipa je na zavidnom psihološkom nivou i očekujemo veliku neizvesnost. Ne vidim razlog da Napredak ne odigra kvalitetno, pogotovu što nismo opterećeni rezultatom- kaže Dragan Ivanović, trener Napretka.

Šef Napretkove struke je Novosađanin pa su ga novinari „bockali“ na tu temu.

– Bez obzira što sam Novosađanin ja sam profesionalac i čovek Napretka- bio je jasan Ivanović.

Igrači znaju da rival ima odličan tim, i da igra odličan fudbal, ali igrači kao igrači, uvek puni optimizma nisu propustili da nam prenesu raspoloženje.

– Napišite da ćemo se vratiti radosni i sa pesmom „U Novom Sadu hej..“ koju kao da je za ovu priliku komponovao naš zemljak Dragan Toković-.   D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*