Home / Fudbal / VODEĆI ZONAŠI REMIZIRALI U PARAĆINU U derbiju Topličanin uspeo u gostima protiv pratioca SFS Borca da osvoje bod i ostanu na vrhu

VODEĆI ZONAŠI REMIZIRALI U PARAĆINU U derbiju Topličanin uspeo u gostima protiv pratioca SFS Borca da osvoje bod i ostanu na vrhu

NIŠ (19.11.) – Mnogi ljubielji fudbala očekivali su da će SFS Borac preuzeti lidersko mesto posle derbija sa Topličaninom pred svojom publikom, ali stigao je samo do remija, tako da se na tabeli Zone Zapad i posle 14. kola ništa nije promenilo. Valja pohvaliti dobre igre Kopaonika koji samo vreba priliku da zasedne na vrhu.

I na začelju se ništa ne menja, na dnu su zakucane ekipe iz Rasinskog okruga i može se dogoditi da se na kraju sve pozdrave sa zonom. Bošnjane u seriji ima loše rezultate i zakucano je sa 9 bodova na poslednjem mestu, komšija Poljoprivrednik ima bod više, a i ćićevačla Sloga nikako da ih ostavi i pobegne sa dna tabele.

Rezultati 14. kola: Jastrebac-Levač 4:2, Župa-Sloga (Ć) 2:2, SFS Borac-Topličanin 2:2, Kosanica-Jedinstvo 3:2, Kopaonik-Žitorađa 3:0, Poljoprivrednik-Morava 1:5, Lugomir-Bošnjane 2:0 i Napredak-Sloga (D) 3:1. Na tabeli vode Topličanin i SFS Borac sa po 32, Kopaonik ima 31, a Jastrebac 25 bodova.  N.S.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*