Home / Fudbal / VODEĆI ZONAŠI NA ISKUŠENJIMA Topličanin gostuje na vrućem terenu u Despotovcu, a Kopaonik i SFS Borac podeliće megdan u Brusu

VODEĆI ZONAŠI NA ISKUŠENJIMA Topličanin gostuje na vrućem terenu u Despotovcu, a Kopaonik i SFS Borac podeliće megdan u Brusu

NIŠ (15.4.) – Igra se tek 5. kolo i zahuktava se prvenstvo u Zoni Zapad, a već se očekuje  rasplet na vrhu tabele. Kopaonik i SFS Borac igraju derbi u Brusu, a treća vodeća ekipa Topličanin gostuje na vrućem terenu u Despotovcu i svi su susreti prepuni rezultatske neizvesnosti.

Isto tako i ekipe iz donjeg dela tabele igraju zanimljive komšijske derbije. Ćićevačka Sloga ide u goste Napretku, a najneizvesnije je u Počekovini gde Poljoprivrednik dočekuje fenjeraša, aleksandrovačku Župu, koja već poduže ne može rezultatima da podigne glavu.

U 5. kolu sastaju se: Kosanica – Jasstrebac, Kopaonik –  SFS Borac, Sloga (D) – Topličanin, Morava – Žitorađa, Poljoprivrednik – Župa, Lugomir – Levač, Napredak – Sloga (Ć) i Bošnjane – Jedinstvo.  N.S.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*