NOVO
Home / Fudbal / VODEĆI SE SA VRHA NE POMERAJU U Zoni Zapad na vrhu tabele ništa se nije promenilo jer su Trajal i Topličanin osvojili po bod u gostima

VODEĆI SE SA VRHA NE POMERAJU U Zoni Zapad na vrhu tabele ništa se nije promenilo jer su Trajal i Topličanin osvojili po bod u gostima

Trajal 5KRUŠEVAC – Krenulo je prvenstvo i u Zoni Zapad, najpopularnije takmičenje u Pomoravlju, i posle prvog kola na vrhu tabele bodovna razlika vodećih ekipa ostala je ista. Trajal je osvojio bod na teškom gostovanju kod SFS Borca u Paraćinu, a pratilac Topličanin remizirao je golom u samom finišu sa Rembasom u Resavici.

i na dnu tabele, isto tako, ništa se poziciono ne menja. Četiri ekipe iz Rasinskog okruga dugo su na začelju i glavni su kandidati za selidbu u niži rang takmičenja. Juhoriz Obreža i Poljoprivrednik iz Počekovine drže ubedljivo dva poslednja mesta, a prve komšije su im Bošnjane iz istoimenog sela i aleksandrovačka Župa.

Rezultati 16. kola: SFS Borac-Trajal 3:3, Žitorađa-Poljoprivrednik 1:0, Jedinstvo-Lugomir 1:0, Juhor-Morava 2:4, Sloga- Kosanica 4:2, Rembas-Topličanin 2:2, Bošnjane-Kopaonik 1:1, Levač-Župa 1:1. Na tabeli je u voćstvu Trajal sa 44, Topličanin ima 40, SFS Borac 28, Kopaonik 26 bodova.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*