Home / Fudbal / VODEĆA SLOGA IMA LAK POSAO Ekipa iz Požege ne strepi da će joj biti poljuljana liderska pozicija jer ide kod predposlednje na tabeli Šumadije (K)

VODEĆA SLOGA IMA LAK POSAO Ekipa iz Požege ne strepi da će joj biti poljuljana liderska pozicija jer ide kod predposlednje na tabeli Šumadije (K)

KRAGUJEVAC – Fudbaleri Sloge iz Požege u 24. kolu Srpske lige Zapad gostuje kod ekipe, koja je na tabeli pretposlednja, Šumadije u Kragujevcu i uvereni su da joj domaćin ne može poljuljati lidersku poziciju. Drugoplasirani Zlatibor igra na svom terenu i isto tako računa na pobedu. U donjem delu tabele Železničar je u prilici da zaigra konačno kako ume, a i kako treba, pobedi Mladog radnika i pobegne iz grupe ugroženih klubova.

U 24. kolu sastaju se: Loznica-Smederevo, Karađorđe-Jedinstvo, Šumadija (A)-FAP, Železničar-Mladi radnik, Tutin-Mokra Gora, Zlatibor-Proleter, Jedinstvo putevi-Budućnost, Šumadija (K)-Sloga i Polet-Promo. Vodi Sloga sa 51, Zlatibor 49, Smederevo 47, Šumadija (A) 44, a na začelju su Jedinstvo putevi 11, Šumadija (K) i Železničar po 18 bodova. N.S.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*