Home / Fudbal / PLAŠE SE SUDIJA, A NE PARTIZANA U minulom kup meču sudija Široki je razočarao navijače, a i sutrašnji Anđelovski im nije u lepom sećanju

PLAŠE SE SUDIJA, A NE PARTIZANA U minulom kup meču sudija Široki je razočarao navijače, a i sutrašnji Anđelovski im nije u lepom sećanju

KRUŠEVAC – Među navijačima Napretka je još prisutna potpuna razočaranost u deljenje pravde na utakmici Kupa Srbije jer ističu da je sudija Zoran Široki bio najbolji igrač Partizana. Zato se više plaše sudija nego crno-belih i strepe i pred sutrašnji prvenstveni susret jer im nije ostao u lepom sećanju i arbitar Novica Anđelovski, koji je određen da deli pravdu.

Ono što vide i glasno govore navijači, zbog čega ih je i sve manje na tribinama, u klubu i među fudbalerima se ne komentariše, svi su okrenuti sutrašnjem susretu. U pauzi prvenstva ekipa je dobro radila, sada je mnogo uigranija i nada je da će to pokazati protiv crno-belih. Bilo je reči da trener Kosanović neće voditi ekipu zbog kazne, ali je ona već plaćena.

– U ovom momentu nama je svaki bod važan i nadam se u preostale tri utakmice kroz takmičenje da osvojimo dovoljan broj bodova i ostanemo među prvih osam ekipa što bi bio veliki uspeh za tim koji je ovog proleća igrao. Svi su spremni da daju maksimum na ovoj, kao i na ostale dve utakmice, jer nam je to mnogo važno- kazao je trener Milorad Kosanović. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*