Home / Fudbal / VESELO ĆE BITI NA ZAPADU BAČKE Osamnaesta superligaška etapa kreće večeras susretom Bačka-Napredak a sutra i u nedelju se nastavlja

VESELO ĆE BITI NA ZAPADU BAČKE Osamnaesta superligaška etapa kreće večeras susretom Bačka-Napredak a sutra i u nedelju se nastavlja

BEOGRAD – Ovog vikenda igra se osamnaesta superligaška etapa, a otvaraju je Bačka i Napredak. Bez sumnje to je jedna od najzanimljivjih utakmica jer teško će biti Bačkpaančanima protiv zahuktalog Napretka koji je ove jeseni u gostima izgubio samo jednu utamicu.

Sutra će najteže biti fudbalerima Partizana u dragačevskoj varoši Lučanima jer Mladost ume da pruži snažan otpor svakom protivniku i da ga igrom iznenadi, a najlakši posao imaće Radnički jer putuje u Surdulicu na megdan fenjerašu na tabeli vranjskom Dinamu.

U 18. kolu sastaju se večeras u 18 sati Bačka-Napredak. Sutra: Rad-Vojvodina (13), Zemun-Radnik 13), Mačva-Čukarički (15), Mladost-Partizan (15,30), Dinamo-Radnički (18), Proleter-Spartak (18). Nedelja: Crvena Zvezda-Voždovac (18).

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*