Home / Fudbal / NA STARTU FUDBALSKE PIJACE 18 POTPISA Samo što je počeo prelazni rok a u Napretku je autograme na ugovore stavilo dosta novih igrača

NA STARTU FUDBALSKE PIJACE 18 POTPISA Samo što je počeo prelazni rok a u Napretku je autograme na ugovore stavilo dosta novih igrača

KRUŠEVAC – Letnja fudbalska pijaca samo što je počela, a u Napretku već napravili 18 novih ugovora sa mladim talentovanim igračima, među njima nekoliko se mogu računati u pojačanja i četvoricom sa kojima su produžili ugovore. Prelazni rok traje do 15. oktobra i za to vreme u klubu računaju da dovedu još nekoliko afirmisanih fudbalera koji bi pojačali ključne linije u timu.

Ugovore su potpisali fudbaleri: Mladen Živković, Igor Vučićević, Jovan Marinković, Nemanja Milovanović, Nikola Nović, Mateja Zuvić, Ognjen Mršić, Marko Živanović, Srđan Kočić, Ognjen Velkovski, Srđan Matić, Stefan Mihajlović, Lazar Milošev, Mladen Zeljković (na slici), a produžili su ugovore sa klubom Miloš Milovanović, Milan Spremo, Jovan Markoski i Uroš Rašković.

Igrači koji su u ovom prelazom roku otišli iz Napretka: Nenad Gavrić, Nemanja Pešić-Lakić, Andrej Ilić, Aleksandar Desančić, Nemanja Andrijević, Miroslav Bjeloš, Nikola Aksentijević, a ispisnice će dobiti i Samuel Baha, Marko Kordić, Nikola Obradović, Slobodan Tadić. D.M. (foto: Avaz)

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*