Home / Fudbal / VAŽNA POBEDA U SIROMAŠNOJ PREDSTAVI Posle Vojvodine fudbaleri Napretka osvojili zaredom bodove i protiv novosadskog Proletera

VAŽNA POBEDA U SIROMAŠNOJ PREDSTAVI Posle Vojvodine fudbaleri Napretka osvojili zaredom bodove i protiv novosadskog Proletera

KRUŠEVAC – U minula dva kola superligašog plej ofa fudbaleri Napretka igrali su protiv novosadskih ekipa Vojvodine i Proletera i ispratili ih sa stadina Mladosti pognutih glava. I dok će po dobroj igri meč sa Vojvodinom (5:0) navijači dugo pamtiti, na minuloj protiv Proletera (2:0) zabeležili su, golovima Alivodića i Zukanovića, isto tako važnu pobedu, ali u fudbalski siromašnijoj predstavi. Ako za bledo izdanje treba tražiti opravdanje onda treba reći da u Napretkovom timu zbog povreda nije bilo Veškovca, Bahe, Deaka, a nastupalo je i nekoliko rovitih igrača.

ZASLUŽENO SMO IZGUBILI

– Došli smo željom da odigramo dobru utakmicu,da se nadigravao, da napravimo dobar rezutat u rasterećenoj igri, ali su Napretova htenja bila mnogo veća. Nešto smo i igrali do trideset metara, ali smo bili ptpuno bezopaosani u zadnjoj fazi napada.  Zasluženo smo izgubili od boljeg protivnika koji je pokazao mnogo više- rekao je Dragan Radojičić, trener Proletera.

DOBRO ODRAĐE POSAO

– Očekivao sam ovakvu utakmcu jer je Proleter jedna prava takmičarska ekipa, ali odigrali smo dobro, ne toliko dobro kao prdhodne dve. Nije lako protiv Proletera povesti rano i onda držati rezultat. Izdržali  su momci sve što je teško i uradili dve najvažnije stvari, a to je da budu dobri na centaršutevima i pekidima- kazao je Milorad Kosaović, trener Napretka. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*