Home / Fudbal / VARVARINCI NISU PONELI BELU ZASTAVU Fudbaleri Temnića kipću od optimizma i uveravaju da danas u Vranju mogu napraviti podvig

VARVARINCI NISU PONELI BELU ZASTAVU Fudbaleri Temnića kipću od optimizma i uveravaju da danas u Vranju mogu napraviti podvig

VARVARIN (11.9.) – Najprijatnije iznenađenje među prvoligašima su igre i rezultati fudbalera Temnića u novom fudbalskom društvu. Sigurno igraju kući i već su se podičili pobedama protiv pirotskog Radničkog i Bežanije i predstavili kao ekipa koja zna svoj posao. Želja je da se iskažu dobrim igrama i na tuđim terenim, a danas je za to prava prilika jer gostuju u Vranju, gde nisu poneli belu zastavu već golemi optimizam i neskriveno htenje da naprave podvig.

– Dinamo je dobra ekipa i rezultati iz prva tri kola su to najbolje pokazali, ali imam poverenje u svoje igrače, u utakmicu ulazimo maksimalno spremni i ostaje samo da na terenu odrade ono što se dogovorimo. Iskreno se nadam da će sve zadatke igrači ispuniti i biti na kraju zadovoljni- kaže Raca Jovanović, trener Temnića.

Ekipa je dan ranije otputovala i boravi na Vlasini, a u igraćkom pogonu sve kipće od optimizma.

– Pobedili smo Dinamo uoči prvenstva u prijateljskoj utakmici (2:0), ali to je jedno, a prvenstvo nešto drugo. Znamo da je rival dobra ekipa, da će imati podršku publike, ali iskreno se svi nadamo dobrom rezultatu- kaže Vlade Lazarevski, kapiten Temnića. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*