Home / Fudbal / VARVARINCI MALO PRIKOČILI Fudbaleri Temnića prvi put su u ovom prvenstvu kao domaćini remizirali sa solidnom ekipom čelarevske Pivare

VARVARINCI MALO PRIKOČILI Fudbaleri Temnića prvi put su u ovom prvenstvu kao domaćini remizirali sa solidnom ekipom čelarevske Pivare

VARVARIN (2.10.) – U prvoligaškom društvu fudbaleri Temnića su dobro krenuli i na svom terenu beležili samo pobede, ali na minulom meču sa ČSK Pivarom, ekipe iz vojvođanske varoši Čelareva, prvi put su remizirali 2:2 (0:1). Vidan je bio trud i želja Varvarinaca da i ovoga puta osvoje bodove, ali su uspeli samo da dođu do jednog.

U igri koja se dopala na oko 500 gledalaca, na stadionu „Radomir Mičić Miče“ u Kruševcu. gosti su poveli golom Čo Minse i sa tim rezultatom se otišlo na odmor. U nastavku brzo je izjednačio Vukajlović, ulaskom u igru odlični Luka je golom preokrenuo rezultat, da bi pred kraj utakmice iz jedne dobre akcije gostiju Karać izjednačio.

– Mogu da zamerim mojim igračima kako su odigrali prvo poluvreme, pogotovu da ih opravdam kod vodećeg gola kako smo primili. Odmah ću reći da je teren bio katastrofalno tvrd i težak za igru. Drugom delu smo bolje igrali, izjednačili i poveli, ali drugi gol gostiju ne mogu da komentarišem- kaže Raca Jovanović, trener Temnića.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*