Home / Fudbal / VARVARINCI KREĆU BERIĆETNO Fudbaleri Temnića u prvoligaškom debiju ne kriju optimizmam i računaju na sigurnu pobedu protiv Piroćanaca

VARVARINCI KREĆU BERIĆETNO Fudbaleri Temnića u prvoligaškom debiju ne kriju optimizmam i računaju na sigurnu pobedu protiv Piroćanaca


VARVARIN (18.8.) – Osokoljeni pobedama i dobrim igrama u pripremnom periodu fudbaleri Temnića, novi članovi Prve Lige, uvereni su da će krenuti berićetno i na startu obradovati svoje navijače. Ne brinu što im u goste dolazi stari prvoligaš Radnički, već uvereni u svoju moć ističu da su godinama menjali rangove takmičenja i da će naviknutim putem nastaviti do elite.

– Svi pokazateljima kazuju da će ovo biti jedna od jačih sezona u poslednjih deset prvoligaških godina, ali mi smo spremni da uđemo i u takvu borbu. Zato se protiv Radničkog nadamo da ćemo pobedom otvoriti prvenstvo- istakao je Veljko Dovedan, trener Temnića.

Varvarinci će zbog renoviranja stadiona u svojoj varoši jesenji deo prvenstva igrati na kruševačkom novom stadionu „Radomir Mičić Miče“. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*