Home / Fudbal / VAR U NAŠIM USLOVIMA NAPRAVA ZA VARANJE Rubežić je igrao rukom ispred svog gola i sudija Stojanović nije svirao penal za Napredak…

VAR U NAŠIM USLOVIMA NAPRAVA ZA VARANJE Rubežić je igrao rukom ispred svog gola i sudija Stojanović nije svirao penal za Napredak…

NOVI PAZAR – Fudbaleri Napretka pružili su snažan otpor Novom Pazaru, ali su izgubili utakmicu (2:1), pre svega zahvaljujući sudiji Stojanoviću i VAR sobi jer su ostali nemi u 68 miinutu kada je lopta u ruku pogodila Rubežića a bila je upućena u gol domaćina. Dogodilo se to kod rezultata 1:1 i pitanje je šta bi bilo d0,kraja da je Napredak tada poveo.

Samo osam minuta kasnije za isti prekršaj u šesnaestercu gostiju sviran je jedanaesterac, a Kerkez je isključen iz igre i tako je rešena utakmica u Novom Pazaru. TV Arena vraćala snimak kada je Rubežić igrao rukom, ali je i to VAR ignorisao pa izgleda ova naprava u našim uslovima služi za varanje. Greška je izgleda i što Čarapani nisu bili energičniji kod sudije.

– U ovom momentu predstoji nam analiza penala i još nekih situacija koje su bule u kaznenom prostoru Novog Pazara, ali će to biti za analizu nekih stručnih ljudi koji se time bave. Nama je situacija neprijatna, ostaje da mi u klubu analiziramo da  vidimo šta i kako dalje- istakao je Dušan Đjorđević, trener Napretka posle utakmice u Novom Pazaru.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*