NOVO
Home / Ostali sportovi / UŽIVANCIJA PORED RINGA  Spektakularna atmosfera na profesionalnom boks meču u kome je naš Marko Nikolić pobedio Ukrajinca Jevgenija Čumačenka

UŽIVANCIJA PORED RINGA  Spektakularna atmosfera na profesionalnom boks meču u kome je naš Marko Nikolić pobedio Ukrajinca Jevgenija Čumačenka

Boks u hali 3

KRUŠEVAC (11.3.) – U prepunoj kruševačkoj Hali sportova, gledaoci koji su prisustvovali profesionalnom boks meču otišli su prezadovoljni onim što su videli i oduševljeni spektakulanom atmosferom, ali i saznanjem da nekada najpopularniji sport u gradu nije zaboravljen i da je plemenita veština ostala u srcima brojnih ljubitelja.

Bilo je to pravo veče boksa. Najpre nekoliko uvodnih borbi, a na kraju i glavni događaj, profesionalni boks meč u poluteškoj kategoriji u kome se ukrstii rukavice naš Marko Nikolić i Ukrajinac Jevgenije Čumačenko. Viđen je odličan boks u kome je celim tokom dominirao Nikolić i na kraju se zasluženo domogao pobede.

Ono što gledaoci nisu videli, a zaslužuje posebne pohvale za pravi profesionalizam, hrabrost, ljudsku uzvišenost je saznanje da je Nikolić boksova sa polomljenom vilicom. Koliko mu je bilo stalo do pobede najbolje svedoči podatak da je odbio savete trenere da preda meč, već je nastavio do kraja, kao da nije povređen.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*