Home / Fudbal / UZ PIVCE SIGURNIJE PRVO MESTO Fudbaleri Dinama dobrim igrama nižu pobede, oduševljavaju publiku i beže Proleteru šest bodova

UZ PIVCE SIGURNIJE PRVO MESTO Fudbaleri Dinama dobrim igrama nižu pobede, oduševljavaju publiku i beže Proleteru šest bodova

 

VRANJE (31.10.) – U poslednjem susretu minulog kola Prve lige fudbaleri Dinama, kako se i očekivalo, osvojili su bodove na svom terenu protiv ČSK Pivare (1:0), učvrstili vodeću poziciju i sada beže drugoplasiranom Proleteru čak šest bodova.

Igrali su, kako to oni već umeju, brzo i napadački, tečnim i tačnim akcijama i opet su gledaoci bili oduševljena onim što su videli. Svakako da ova priredba bude pravi događaj doprineli su i „pivarci“ koji su pokazali da znaju da igraju fudbal.

– Odgovaraju nam ekipe koje dođu u Vranje da igraju, a ne samo da se brane. Tada moji igrači pokažu šta znaju, a to je ono što gledaoci vole i pune tribine. I sada smo pokazali da igramo najbolji fudbal i sa vrha se ne pomeramo- kaže Dragan Antić, trener Dinama.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*