Home / Info / UZ PARTIZAN POLICIJA NA SVAKOM KORAKU Meč sa Skendebegom UEFA proglasila visokog rizika i u Albaniji je posebna briga o Beograđnima

UZ PARTIZAN POLICIJA NA SVAKOM KORAKU Meč sa Skendebegom UEFA proglasila visokog rizika i u Albaniji je posebna briga o Beograđnima

TIRANA (18.10) – Na utakmicu sa Skenderbegom u Elbasanu fudbaleri Partizna su danas otputovali u Albanijju, a već na aerodromu u Tirani dočekale su ga jake bezbednosne snage i specijalna policija koja će brinuti za vreme njihovog boravka. Pratili su ih odmah od aerodrome do hotela gde su odseli, a potom oko njega rasporedili i uz njih će biti do odlaska.

Po poslepodnevnim satima Partizan je imao susret sa medijima, a u 19 časova fudbaleri su imali trening na stadionu „Selman Selimi“ na kome igra tamošnji Fudbalski klub Dinamo. Sutra je planiran odlazak u četrdesetak kilometra udaljeni Elbasan, gde se igra utakmica. Zanimljivo je da će u delegaciji Partizana biti na utakmici i nekadašnji fudbaler Fadilj Vokri, koji je sada na funkciji predsednika Fudbalskog saveza takozvanog Kosova.

Koliki je značaj Albanci pridaju ovoj utakmici pokazuje podatak da je njihov Fudbalski savez obelodanio nagradu za pobedu svojim fudbalerima od sto hiljada, a naš će za osvajanje tri boda reprezentativcima podeliti 130 hiljada evra. (Foto: FK Partizan/Promo).

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*