Home / Fudbal / UVAŽAVAJU DOMAĆINA, ALI IDU NA POBEDU Fudbaleri Trajala osokoljeni dobrim igrama na minula dva meča i u Kragujevac hoće bodove

UVAŽAVAJU DOMAĆINA, ALI IDU NA POBEDU Fudbaleri Trajala osokoljeni dobrim igrama na minula dva meča i u Kragujevac hoće bodove

KRUŠEVAC – Potrajalo je poduže privikavanje fudbalera Trajala na prvoligaško društvo, ali poslednje dve pobede, nad Slobodom u gostima i Borcem kod kuće, pokazale su da je to prošlost. Dobre igre obradovale su sve u klubu i osokolile „gumare“ na nove podvige i zato na vojevanje u Kragujevac ne nose belu zastavu, već računaju na pozitivan rezultat.

– Vezali smo dve pobede i ušli u dobru seriju. Znamo da je Radnički dobra i iskusna ekipa koja zna da igra i traži igru, respektujemo je, ali idemo na rezultat. Iskreno mislim da to možemo i da neće biti problema- kaže Bojan Marjanović, pomoćni trener fudbalera Trajala.

Trajal je ostvario tri pobede u gostima, među njima bacio je na pleća i lidera Inđiju, a tada osvojeni bodovi u gostima kao da su dali krila fudbalerima i od tada su obasjani optimizmom.

– Idemo da igramo kako najbolje umemo, napadački fudbal i iskreno se nadam da ćemo ostvariti pobedu, što nam je cilj na svakom meču- jasan je Aleksa Andrejić, napadač Trajala. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*