Home / Info / UŠLI NA TEREN I TRAŽILI PREKID Publika na neobičan način izrazila nezadovoljstvo prikazanim fudbalom na finalu Vidovdanskog turnira

UŠLI NA TEREN I TRAŽILI PREKID Publika na neobičan način izrazila nezadovoljstvo prikazanim fudbalom na finalu Vidovdanskog turnira

SVRLJIG (25.7.) – Na finalnoj utakmici Vidovdaanskog turnira u malom fudbalu u varoši ispod Rtnja, najstarijeg u Srbiji, nezadovoljna načinom i kvalitetom igre grupa gledalaca je sredinom prvog poluvremena ušla u teren i nije htela da ga napusti.

Zahtevali su da meč bude prekinut uz povike da neće da gledaju fudbal “bez faula” ekipa koje dolaze sa strane i odnose pare jer nagradni fond od pola miliona dinara je veliki za sport u Svrljigu. Prekid je potrajao pola sata i mirno je okončan dolaskom policije.

Pobednik turnira je ekipa niška ekipa Rasadnik Žića koja je u finalu bila bolja od aleksinačkih Doktora (10:1) i osvojila nagradu od 320, a poraženi 130 hiljada dinara. Za treće mesto i nagradu od 90 hijada dinara igrale su niške ekipe Blažinac i Brzi brod (4:8). N.S.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*