Home / Info / UMESTO FUDBALA GLEDALI CIRKUS Na utakmici Spartak – Borac (3:1) slabo suđenje Milana Ilića dovelo do neželjenih događanja na terenu

UMESTO FUDBALA GLEDALI CIRKUS Na utakmici Spartak – Borac (3:1) slabo suđenje Milana Ilića dovelo do neželjenih događanja na terenu

ČAČAK (20.11.) – Gledaoci koji su došli na superligaški meč u Subotici,  između Spartaka i Borca, fudbal su imalI prilike da gledaju do 43 minuta, a onda pravu cirkusku predstavu i svojevrstan bojkot Čačana na slabo suđenje Milana Ilića iz Ćuprije.

Borac pored svih problema u klubu dobro je zaigrao i poveo golom Jovanovića u 29 minutu, a u 43 sudija Ilić je dosudio penal za „golubove“. Čačani su mislili da nije postojao i došlo je do protesta i tada su isključeni iz igre njihovi igrači lazar Jovanović i Amea Dupovac.

Razočarani suđenjem Čačani drugi deo nisu hteli da počnu da igraju već su posedali na teren leđima okrenuti sudijama i rivalu. Nesvakidašnji protest trajao je to desetak minuta, a kada je cirkus nastavljen igrači Borca kada god su bili u prilici šutirali su loptu u aut, dosta puta i preko tribina.

U Borcu smatraju da ih je sudija Milan Ilić tendecioznom arbitražom drastično oštetio, a kako je to bilo na terenu saopštiće danas na zakazanoj vanrednoj konferenciji za medije i objektivno upoznali sportsku javnost i naše fudbalske organe šta se u Subotici zaista događalo.  LJ.S.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*