Home / Info / U ZAGREBU IGRALE „MORAVAC“ Mlade fudbalerke Napretka na velikom turniru u glavnom gradu Hrvatske pokazale zavidno umeće

U ZAGREBU IGRALE „MORAVAC“ Mlade fudbalerke Napretka na velikom turniru u glavnom gradu Hrvatske pokazale zavidno umeće

ZAGREB (15.1.) Na velikom Međunarodnom turniru „Agram 2018“ za fudbalerke do sedamanaest godina, koji je održan u glavnom gradu Hrvatske, u konkurenciji trinaest ekipa iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Crne Gore, Srbije i Mađarske,kadetkinje Napretka, kao jedina ekipa iz naše zemlje, i u takvoj konkurenciji osvojile su visoko četvrto mesto.

Kadetkinje Napretka remizirale su sa Ferencvarošem (Mađarska) 1:1, pobedile Rijeku (Hrvatska) 3:0 i u četvrtfinalu Breznicu (Crna Gora) 1:0, a da su imale malo više sreće u samoj završnici dokopale bi se nekog od vodećih mesta. U polufinalu su izgubile od Pomurja (Slovenija) 4:1, a za treće mesto i od Sarajeva (BiH) 2:1. Golman Napretka Jovana Popović (na slci) proglašena je za ubedljivo najboljeg čuvara mreže na turniru.

– Naše kadetkinje igrale su dobro i bile prave ambasadorke našeg fudbala. Po aplauzu na otvorenoj sceni videlo se da se njihovo znanje dopada publici i ako smo izgubili dve zadnje utakmice. Naročito nam je sreća okrenula leđa u borbi za treće mesto protiv Sarajeva- kazuje nam Ivan Mitić, trener Napretka.  N.S.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*