Home / Info / U VRANJU URNEBES OD SLAVLJA Trener Dragan Antić dosanjao dva fudbalska sna – sa Radničkim ide u Evropu, a sa Dinamom u Superligu

U VRANJU URNEBES OD SLAVLJA Trener Dragan Antić dosanjao dva fudbalska sna – sa Radničkim ide u Evropu, a sa Dinamom u Superligu

VRANJE – Fudbaleri Dinama izborili su plasman u Super ligu Srbije i veliki uspeh, pravi podvig, koji će zasigurno u istoriju kluba biti upisan kurziivnim slovima, na svoj način proslavili. Nije im bilo lako da golemi posao valjano odrade jer je kasa lokalne samouprave za njih uglavnom bila zaključana, ali zahvaljujući iskrenim prijateljima kluba, pogotovu agilnom predsedniku i treneru Draganu Antiću, zacrtani plan je na veličanstven način ostvaren.

.  Posebna je priča bila na utakmici sa Novim Pazarom (1:1) posle koje su i zvanično postal članovi najelitnjeg fudbalskog društva, tribune su odjekivale od aplauza, od istinske radosti, pesme, a tu su se našli i trubači koji su uz čarobne vranjanske zvuke napravili atmosferu za priču i prepričavanje. A, tek posle utakmice urnebes od radosti i pobednička atmosfera prenela po gradskim ulicama, brojnim restoranima, velikom slavlju nije bilo kraja.

Vranje je moj rodni grad, u Dinamu sam počeo fudbalsku karijeru, a Niš je drugi moj najvoljeniji grad, u Radničkom sam se afirmisao. Sada kao trener, sa mojim najdražim klubovima postigao sam najveći uspeh, Radnički sam kao trener odveo u Ligu Evrope, a Dinamo u Superligu. Zato je u trenerskoj karijeri ovaj mesec meni najsrećniji jer sam ostvario dve najveće trenerske želje- kaže Dragan Antić, trener Dinama.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*